Wednesday, December 2, 2009

Parking di Pejabat PM Pun Kena Bayar


Slogan "Rakyat Didahulukan Pencapaian Di Utamakan" benar-benar telah diaplikasikan oleh Perdana Menteri Dato Sri Najib Tun Razak apabila menguatkuasakan bayaran parking di Pejabat Perdana Menteri mulai semalam.

Duit rakyat perlu didahulukan untuk membayar parking sebelum masuk ke Pejabat PM.

8 comments:

Anonymous said...

bro,
engkau orang lama dalam politik tapi aku tengok perangai engkau sama je macam khairy jamaludin. emosi berlapis lapis. kerja engkau ni nak carik musuh, bunuh musuh, tikam musuh dan entah hape hape lagi.
aku dulu menyesal sebab pernah 'terbeli' barang komputer kat kedai engkau kat taman universiti tu.
takpe, nanti aku kasitau kat member member semua..kedai engkau tu kedai Pas...insyaAllah..ramai laa yang tak singgah nanti..
engkau pun ada bisnes dobi kat parit raja kan? pun aku akan promosikan kedai PAS engkau tu..
Parking kena bayar pun engkau nak hebohkan satu Malaysia, padahal engkau sendiri pun perlukan duit nak kasi anak bini engkau makan..
Setahu aku yang tak belajar tinggi macam engkau ni, parking punya cukai tu pegi kat Local Authorities..Majlis Perbandaran atau Wilayah..apa kena mengena pulak dengan PM?

Jangan hipokrit laa bro,
Kalau PR tu berkebajikan sangat,
kenapa Jambatan Penang sampai sekarang kena bayar lagi? Dulu janji sebelum PRU apa? Kencinggg..
Apsal aku pegi Alor Setar parking semua kena bayar? Kencingggg..
Apsal PAS bersekongkol dengan si kaki jubor? Hipokrit kuasa...
Apsal PAS takut nak halang jual arak kat Shah Alam? Hipokrit kuasa...

Alah cakap orang lebih..engkau orang pun sama atau lebih...

*Nik Aziz tu dah expired, suruh pencen jek laa..cakap pun dah merapu..sekejap kuning sekejap biru..kesian dah nyanyukk..kim salam jek laa kat die ye..

Anonymous said...

Wahai orang-orang Islam tak kira politik, kita doakan manusia yang mengugut Suhaizan Kayat ini kalau lah dia Islam agar terbuka hatinya menjadi sedar dan faham apa yang diperjuangkan Pakatan Rakyat.

Anonymous said...

hah,
cerita la apa yang engkau pejuangkan?

apa bro?
apa?

aku akan nilaikan dan tolong engkau terangkan nanti.

cepatla.

Anonymous said...

satu lagi,
aku memang islam. bodoh la engkau ni tak tau bezakan ayat cina sama keling dengan melayu islam..

terbuka hati? ya Allah..aku doakan engkau tu terbukak hati sama MATA sekali...

aku bukan ugut, aku pulang paku buah keras..sape ugut sape dulu?

baca laa blog si anak kaiat ni baru engkau tuduh aku ugut ke ape ke...ini main libas belasah semacam..

hamba allah yang setia said...

Cool down bro. Rilex bro. Jgn emosi bro. Cool cool.

Istifar bro.

Tak sudah guna blog bro. Nama pun tak tahu. Susahlah macam ni

Jum kita minum petang. Kita sembang-sembang.

Anonymous said...

aku kalau dengan orang2 macam engkau ni memang nak sepak jek kepala korang semua..

melayu tak sedar diri..

aku nak tanya, engkau orang tau tak bangsa MELAYU ni ada disebut dalam Quran? Tau Tak?? Wahai PARTI ISLAM?

So, apa yg engkau semua membebel macam org gila marahkan orang perjuangkan bangsa MELAYU??

Bodoh dan sombong.

Ok.Nak jumpa boleh.engkau bawak la kaum kaum engkau ramai sikit. kalau aku datang memang aku lepas jek sepam dua kat manusia JAHIL macam engkau ni semua. Dasar penyokong + bersekongkol dengan Anwar sama Guan Eng. Ini dua ekor haram jadah sekor kaki betina sama main bontot, sekor lagi keturunan KOMUNIS mata sepet. Ini yang engkau kata Harapan Rakyat?

Aku cadangkan, semua peniaga PR gantung bendera depan kedai engkau orang semua. Kita tengok. Mesti meletop kaya raya kedai engkau orang serbu nak beli barang. Mesti berebut rebut orang nak masuk. Gantungla.Cina cina pun mesti berebut masuk kedai melayu PR ni.

Kalau nak jumpa sangat jumpa, kasitau bila dan dimana.anytime.
jangan menyesal pulak nanti.

Anonymous said...

Nak jumpa macammana kenal pun tak. Apa nama tuan, apa no hp tuan, dimana tuan tinggal. Atau pun emaillah saya di suhaizankayat@yahoo.com.

Barulah ok.

jiwakacaw said...

alamak mamat anon ni....cakap brapi api....tp ntah pape la yg ko bebel tu.nk kate org emosi..ko tu lagi emosi....mmg sah la ko ni hasil dari keluaran BTN sampah tu....dalam kubo nanti dia xtny la ko bgsa ape....pegy la ko dgn parti ko tu...